Ladataan...

Tuotteet  

Tuotteiden palautus ja vaihto

Maksuton palautus ja vaihto

Verkkokaupan ostoksilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, joka lasketaan tavaran vastaanottamishetkestä lähtien. Tuotteiden palauttaminen on maksutonta ohjeitamme noudattamalla. Emme kuitenkaan korvaa jälkikäteen asiakkaan itse maksamia palautuslähetyksen kuluja. Maksuton palauttaminen on voimassa manner-Suomen tilauksissa.

Palautettujen tuotteiden pitää olla avaamattomissa pakkauksissa ja myyntikuntoisia. Palautamme rahat, mikäli et halua vaihtaa tuotetta / tuotteita.

Mikäli tuote on rikkoutunut kuljetuksen aikana tai siinä on esim. valmistusvirhe, toimitamme veloituksetta uuden tai palautamme rahat, mikäli emme voi toimittaa uutta vastaavanlaista tuotetta. Viallinen / rikkoutunut tuote lähetetään takaisin Mielikuvitusmaa Oy:lle. Olethan ensin yhteydessä asiakaspalveluumme. Emme vastaa kuljetuksessa rikkoutuneen tuotteen aiheuttamista vahingoista asiakkaalle. Asiakkaan toivomuksesta valmistetuille tai muokatuille tuotteille emme myönnä yksipuolista peruutusoikeutta. Peruutuksen yhteydessä tilauksesta mahdollisesti aiheutuneet kustannukset peritään kokonaisuudessaan ostajalta.

Palautusohjeet

Tuotteiden palauttaminen on maksutonta ohjeitamme noudattamalla. Emme kuitenkaan korvaa jälkikäteen asiakkaan itse maksamia palautuslähetyksen kuluja. Varmistathan ennen tuotteiden palautusta, että tuotteet ovat avaamattomissa pakkauksissa ja myyntikuntoisia. 

 1. Palauta tuote, mikäli mahdollista, samassa paketissa tai rahtipussissa, missä se on tullut. Muutoin pehmusta ja suojaa tuote kuljetusta varten yhtä hyvin kuin se oli toimitettu
 2. Toimita palautettava lähetys siihen Matkahuollon noutopisteeseen, johon lähetys alun perin on toimitettu ja kirjoita lähetykseen palautusosoitteeksi: Mielikuvitusmaa Oy, Virastokatu 1, 32700 Huittinen. Ilmoita palautuksen yhteydessä palautustunnuksemme 9528473
 3. Kerro pakettia palauttaessasi virkailijalle kyseessä olevan asiakaspalautus ja että vastaanottaja (Mielikuvitusmaa Oy) maksaa lähetyskulut
 4. Muista pyytää palautuksesta kuitti. Ilman asiakaspalautuskuittia emme voi lähetyksen katoamistapauksessa hyvittää palautusta. 
 5. Huolehdithan, että jätät palautuslähetyksen noutopisteeseen viimeistään 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta
 6. Liitäthän tilauksen mukaan seuraavat tiedot, näin nopeutat palautuksen käsittelyä:
  • yhteystietosi: nimi, osoite ja puhelinnumero tai sähköpostiosoite
  • tilinumerosi palautusta varten tai tieto, jos haluat vaihtaa tuotteen uuteen
  • tilausnumero, jonka löydät sekä kuitista että sähköpostiin toimitetusta tilausvahvistuksesta
  • palautuksen syy (vapaaehtoinen tieto). Palautuksen syytä ei tarvitse kertoa, jos et halua Haluaisimme kuitenkin kehittää toimintaamme ja kuulisimme mielellämme, minkä vuoksi palautus tehdään. Näin voimme palvella asiakkaitamme jatkossa paremmin.
 7. Kun palautus on saapunut meille, ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse ja otamme palautuksen käsittelyyn

Kuljetuksessa vaurioitunut tai viallinen tuote

Mikäli tuote on vaurioitunut kuljetuksessa tai siinä on selvä virhe, ota yhteyttä asiakaspalveluumme mahdollisimman nopeasti. Pyydämme lähettämään viallisen / vaurioituneen tuotteen asiakaspalautuksena takaisin meille, jonka jälkeen lähetämme uuden tuotteen veloituksetta tilalle. Jos emme voi toimittaa vastaavanlaista korvaavaa tuotetta tilalle (tuote on esim. loppuunmyyty), hyvitämme ostoksesi sinulle muutoin haluamallasi tavalla (rahojen palautus tai vaihto toiseen tuotteeseen).

Tarvitsemme seuraavat tiedot asian käsittelemiseksi:

 • omat tiedot: nimi, osoite ja puhelinnumero tai sähköpostiosoite
 • tilausnumero, jonka löydät sekä kuitista että sähköpostiin toimitetusta tilausvahvistuksesta
 • kuva vauriosta/viasta sekä sanallinen kuvaus virheestä
 • viallisen / vaurioituneen tuotteen palautus

Rahojen palauttaminen

Ilmoitathan palautuksen yhteydessä IBAN-tilinumerosi - tarkistathan numeron oikeellisuuden huolella. Mikäli tuote tai tilaus palautetaan ilman vaihtoa toiseen tuotteeseen tai tilalle vaihdettava tuote on halvempi kuin alun perin maksamasi tuote, palautamme kauppahinnan tai hintojen erotuksen ilmoittamallesi pankkitilille.

Luottokorttimaksussa palautamme hyvitettävän summan takaisin maksussa käytetylle maksukortille.

Maksusuoritus palautetaan mahdollisimman pian palautuslähetysken saapumisesti, kuitenkin viimeistään 14 vuorokauden kuluessa palautuslähetyksen saapumisesta.