Ladataan...

Tuotteet  

Toimitustavat

Toimitustavat ja -maksut

Toimitamme kaikki tilaukset Matkahuollon kautta. Toimituskulut Lähellä- ja bussipaketissa ovat 5,90 € ja jakopaketissa 13,90 €. Yli 80 euron tilaukset lähetämme ilmaiseksi Lähellä- tai bussipakettina. 

Toimitustavat ja hinnat ovat voimassa manner-Suomen lähetyksissä. Jos haluat tilata Ahvenanmaalle tai ulkomaille, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tilaus toimitetaan pääsääntöisesti valitsemasi toimitustavan mukaisesti. Pidätämme kuitenkin oikeuden vaihtaa valittua toimitustapaa, mikäli tilanne niin vaatii, esim. jos tuotteeseen on verkkokaupassa merkitty inhimillisen virheen vuoksi väärä toimitustapa tai tilaus kokonaisuudessaan on mitoiltaan tai painoltaan suuri. Esimerkiksi mikäli lähetys ylittää Lähellä-paketille asetetut maksimimitat tai maksimipainon, se toimitetaan bussipakettina lähimpään Matkahuoltoon. 

Huomaathan, että jotkin myytävistä tuotteistamme (mm. turvaistuimista) ovat noutotuotteita eikä niitä lähetetä lainkaan millään kuljetustavalla, vaan ne on noudettava myymälästämme. Tällaisissa tuotteissa on asiasta huomautus tuotekortilla. Pääsääntöisesti voit kuitenkin maksaa myös noutotuotteet verkkokaupan kautta.

Lisää tietoa toimitustavoista löydät toimitusehdoistamme.