Ladataan...

Tuotteet  

Lajittele tuotteita
Kategoriat
Järjestys
Hinta
Merkit
Koot
Värit
Reipastuote
Reipastuote

Reipastuote

Huittislainen yritys Kassimatti Oy halusi suunnitella repun, joka olisi niin vanhempien kuin lastenkin mieleen. Reppujen piti olla iloisia, kestäviä ja oikeasti sopivan kokoisia. Suunnittelija Merja Palin ymmärsi heti, mitä repuilta haluttiin ja loi repuille kuosit. Kassimatissa tehtiin itse tuotekehittely. Myös lapset saivat osallistua kertomalla toiveitaan ja testasivat reppuja. Tuloksena olikin yllättävän hauska reppuperhe, uusi tuotemerkki nimeltään Reipastuote.

Reipastuote-perhe sisältää nykyisin monia muitakin laadukkaita sekä erittäin käytännöllisiä tuotteita säilytyskoreista aina käteviin minikokoisiin kylmälaukkuihin asti.

Reipastuotteiden korkean laadun ja valmistusketjun läpinäkyvyyden takaa kotimainen valmistaja. Kassimatin pääkonttorissa Huittisissa suunnitellaan, leikataan, silkkipainetaan ja lopuksi varmistetaan, että laatu on parasta ja Reipastuotteelle ominaista. Tuotteet ommellaan ja viimeistellään yrityksen omalla tehtaalla Pietarissa. Tästä johtuen tuotteiden valmistuskustannusten kotimaisuusaste on noin 80%.

 

Ladataan...

Ei tuotteita tässä ryhmässä.