Ladataan...

Tuotteet  

Lajittele tuotteita
Kategoriat
Järjestys
Hinta
Merkit
Koot
Värit
Sticky Monsters
Sticky Monsters

Sticky Monsters

Värikkäät Sticky Monsters -hirviöt ovat rantautuneet Suomeen! Sticky Monsters on aivan uusi tuoteperhe Tegulta. Mielikuvitusmaa on Suomessa sekä koko Skandinaviassa ensimmäisiä, joilta tätä sarjaa löytyy. 

Värikkäät hirviöhahmot ovat nimestään huolimatta kaikkea muuta kuin pelottavia. Zip Zap saattaa olla alkuun hieman juro, mutta ehkä se johtuu vain siitä, että sekin haluaisi leikkiin mukaan? Beans & Tumtum viihtyvät yhdessä tiiminä, vaikka ovatkin oudonnäköinen ilmestys. Pip on äärettömän utelias ja keskeliäs (joskus hieman liikaakin) - osaatko sinä aavistaa, mitä Pip suunnittelee? Pitkäsäärisellä ja kiharatukkaisella Marblesilla on loputtomasti viisautta, jota jakaa. Toisaalta se myös on notkea ja osaa tehdä monenlaisia jumppaliikkeitä.

Kerää vaikka koko sarja ja luo kokonainen Sticky Monsters -perhe! Magneettisilla puupalikoilla rakennat monenlaisia hahmoja, vekottimia ja kulkuneuvoja. Voit yhdistää tämän sarjan tuotteet myös mihin tahansa muuhun Tegun palikkasarjaan. Vahvojen magneettien avulla voit luoda aivan uudenlaisia, isojakin rakennelmia, torneja ja hahmoja. Toisaalta magneettien samannapaisuus synnyttää uutta, kutkuttavaa ihmetystä: mistä kummasta on kyse, kun palikat hylkivät toisiaan? Magneettien ominaisuudet herättävät lapsen luontaisen uteliaisuuden ja halun leikkiä palikoilla yhä uudelleen. Tätä haastetta eivät Lego-palikat tarjoa.

Ladataan...

Ei tuotteita tässä ryhmässä.