Ladataan...

Tuotteet  

Lajittele tuotteita
Kategoriat
Järjestys
Hinta
Merkit
Koot
Värit
Klassiset palikat
Klassiset palikat

Klassiset palikat

Klassinen puupalikkasetti sopii loistavasti Tegun magneettisiin puupalikoihin tutustumiseen ja ensimmäiseksi rakennussarjaksi. Klassiset palikat ovat muotoilultaan geometrisia, suoria ja vinolinjaisia. Värejä löytyy useita vaihtoehtoja hillitystä, mutta kauniista Sunsetista suomalaiseen makuun hyvin sopivaan sinisävyiseen Bluesiin (huom. tätä väriä saatavilla rajoitetusti) ja kirkasväriseen Tintsiin. Taskupussukka on pienin peruspalikkasetti, joka sopii 1-vuotiaallekin ja jonka voi näppärästi ottaa mukaan vaikka automatkalle.

Magneettisilla puupalikoilla rakennat monenlaisia hahmoja, vekottimia ja kulkuneuvoja. Voit yhdistää tämän sarjan tuotteet myös mihin tahansa muuhun Tegun palikkasarjaan. Vahvojen magneettien avulla voit luoda aivan uudenlaisia, isojakin rakennelmia, torneja ja hahmoja.

Toisaalta magneettien samannapaisuus synnyttää uutta, kutkuttavaa ihmetystä: mistä kummasta on kyse, kun palikat hylkivät toisiaan? Magneettien ominaisuudet herättävät lapsen luontaisen uteliaisuuden ja halun leikkiä palikoilla yhä uudelleen. Tätä haastetta eivät Lego-palikat tarjoa.

Palikoissa ei ole yläikärajaa - tuotteet sopivat kaikille rakentamisesta innostuneille. Tuotteet ovat lyijyttömiä, myrkyttömiä ja muovittomia. Niissä on vesipohjainen lakkaviimeistely. Palikat valmistetaan Hondurasissa FSC-sertifioidusta, ympäristöä säästäen kerätystä kovapuusta. 

LUE LISÄÄ JA KATSO VIDEO

Ladataan...

Ei tuotteita tässä ryhmässä.