Ladataan...

Tuotteet  

Lajittele tuotteita
Kategoriat
Järjestys
Hinta
Merkit
Koot
Värit
Magneettiset puupalikat
Magneettiset puupalikat

Magneettiset puupalikat

Vie leikki uudenlaisiin ulottuvuuksiin magneettipalikoiden parissa! Tegun laadukkaat, ekologisesti ja eettisesti kestävin periaattein valmistetut puiset magneettipalikat saavat mielikuvituksen lentämään tarjoamalla paljon erilaisia luovia mahdollisuuksia rakentamiseen ja leikkimiseen. 

Näissä palikoissa ei ole yläikärajaa - tuotteet sopivat kaikille rakentamisesta innostuneille. Tutustu erilaisiin tuoteperheisiin ja löydä omat suosikkisi! Vaihtoehtoina ovat niin perinteiset rakennuspalikat, vauhdikkaat Stunt Team -hahmot, tyylikkäät ja modernit Future-sarjan edustajat kuin värikkäät ja hauskat Sticky Monsters -hirviöhahmot.

Magneettisilla puupalikoilla rakennat monenlaisia hahmoja, vekottimia ja kulkuneuvoja. Voit yhdistää tämän sarjan tuotteet myös mihin tahansa muuhun Tegun palikkasarjaan. Palikoita voi myös hyödyntää muissa leikeissä. Mitä kaikkea näistä voikaan rakentaa? Lisää voit lukea sekä katsoa kuvia Neulanhaltijan blogista.

Tuotteet ovat lyijyttömiä, myrkyttömiä ja muovittomia. Niissä on vesipohjainen lakkaviimeistely. Palikat valmistetaan Hondurasissa FSC-sertifioidusta, ympäristöä säästäen kerätystä kovapuusta.

Ladataan...

Ei tuotteita tässä ryhmässä.