Ladataan...

Tuotteet  

Lajittele tuotteita
Kategoriat
Järjestys
Hinta
Merkit
Koot
Värit
Lautapelit
Lautapelit

Lautapelit

Lautapelien parissa koko perhe voi viettää hauskoja hetkiä. Samalla ne opettavat erilaisia taitoja. Lauta- ja palapelejä löytyy Mielikuvitusmaasta niin perheen pienimmille kuin isommillekin pelaajille.

HABA:n suosituilla ja pidetyillä ensipeleillä, joita meiltä löytyy useita erilaisia, on noin 2-vuotiaankin lapsen helppo ja mukava aloittaa pelaaminen. Samalla erilaiset taidot karttuvat kuin huomaamatta. Myös päiväkotien kestosuosikit, esimerkiksi Hedelmätarha, löytyvät HABA-valikoimistamme. Spookies ja Karuba -pelit puolestaan sopivat isommille ja seikkailunjanoisimmille pelaajille.

Oppi&Ilon pelit ja muut tuotteet on varta vasten suunniteltu erilaisten taitojen kehittämiseen hauskalla tavalla. Valikoimastamme löytyy Oppi&Ilon lautapelejä 3-vuotiaista alkaen aina kouluikäisille sopiviin ohjelmointi- sekä kirjoitustaitoja kehittäviin peleihin saakka.

Lautapelit.fin julkaisuista löydät vaihtoehtoja koko perheen pelaamiseen (ikäsuositukset n. 6-vuotiaasta alkaen) ja osa sopii vallan mainiosti aikuistenkin väliseen pelailuun ja illanviettoon.

Ladataan...

Ei tuotteita tässä ryhmässä.