Ladataan...

Tuotteet  

Lajittele tuotteita
Kategoriat
Järjestys
Hinta
Merkit
Koot
Värit
Turvakaukalot
Turvakaukalot

Turvakaukalot

Turvakaukalo on tarkoitettu vastasyntyneestä noin 13 kg:n painoon tai 75 cm:n pituuteen asti, istuinmallista riippuen. Lapsi matkustaa turvakaukalossa aina selkä menosuuntaan, turvallisin paikka on auton takapenkki. Kun lapsen paino ylittää turvakaukalon suosituspainon tai kaukalon pääntuen yläreuna on lapsen silmien korkeudella, on aika siirtyä käyttämään turvaistuinta. 

Turvakaukalon kanssa suosittelemme jalustaa! Se helpottaa ja nopeuttaa käyttöä, mutta samalla vähentää väärinasennuksen riskiä. Kaukalon saa jalustasta irti yhdestä painikkeesta, jolloin ei tarvitse erikseen kiinnittää kaukaloa vöillä autoon. 

Selkä menosuuntaan kiinnitettävää kaukaloa tai istuinta ei saa kiinnittää etumatkustajan turvatyynyllä varustetulle istuinpaikalle. Turvatyyny aiheuttaa täyttyessään hengenvaaran lapselle. 

Kaukaloon voi ostaa lisätarvikkeena adapterin, jonka avulla sen saa kiinnitettyä vaunun runkoon. Osa kaukaloista on suoraan sopivia saman merkin rattaisiin. Helppokäyttöinen ja toimiva Travel System nopeuttaa liikkumista vauvan kanssa, kun häntä ei tarvitse siirtää erikseen kaukalosta vaunuun. 

Suosittelemme myös kaukalopussia etenkin talviaikaan. Kun lapsi ei ole puettuna paksuihin toppavaatteisiin, jää lapsen ja turvavyön väliin vähemmän ilmaa, mikä lisää turvallisuutta. Huomioithan aina, että vyöt ovat suorassa, kunnolla kiinnitettyinä ja tarpeeksi kireällä. 

Istuinvalikoimamme laajenee koko ajan. Meiltä löytyvät mm. seuraavat tunnetut merkit: Maxi-Cosi, Klippan, BeSafe, Britax, Graco sekä Emma. Nopeat toimitukset! Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Ladataan...

Ei tuotteita tässä ryhmässä.