Ladataan...

Tuotteet  

Lajittele tuotteita
Kategoriat
Järjestys
Hinta
Merkit
Koot
Värit
Turvaistuimet
Turvaistuimet

Turvaistuimet

Turvakaukalon jälkeen on vuorossa turvaistuin, jossa lapsi kiinnitetään istuimen vöillä. Istuimen kiinnitystapa (isofix / auton 3-pistevyöt) on yksi tärkeä tekijä istuinta valitessa. Suosittelemme sovittamaan istuinta autoon sekä tutustumaan istuimen autoluetteloon, soveltuuko istuin automalliinne. 

Hyvä turvaistuin on samaan aikaan sekä turvallinen että mukava. Erilaiset säätö- ja kallistusmahdollisuudet vaihtelevat malleittain. Kaikki valikoimamme istuimet on hyväksytty vallitsevien eurooppalaisten turvallisuusstandardien mukaan.

Pääsääntöisesti yli kolmevuotiaille lapsille tarkoitetussa kasvot menosuuntaan asennettavassa turvavyöistuimessa lapsi kiinnitetään auton 3-pistevöillä. Vyönohjaimet ohjaavat sekä lantio- että niskavyön kulkemaan juuri oikealta kohdalta. Aiempi istuin sekä lapsen kasvaminen vaikuttavat siihen, milloin on aika siirtyä isompaan istuimeen. 

Pienille lapsille turvallisin paikka matkustaa on takapenkki. Suosittelemme, että lapsi matkustaa selkä menosuuntaan mahdollisimman pitkään, vähintään kolmevuotiaaksi. Pienen lapsen pää on painava ja niska herkkä, suositus pohjautuu lapsen turvallisuuteen sekä myös liikennekulttuuriin. Koukussa olevat jalat eivät ole lapselle haitaksi. Vinkki matkustukseen: autopeilillä saat muodostettua katsekontaktin ja näet kuljettajan paikalta, mitä lapsi istuimessa puuhailee. 

Haluamme myös muistuttaa, ettei selkä menosuuntaan asennettavaa istuinta saa käyttää etuturvatyynyllä varustetulla paikalla, sillä sen täyttyminen aiheuttaa lapselle hengenvaaran. 

Istuinvalikoimamme laajenee koko ajan. Meiltä löytyvät mm. seuraavat tunnetut merkit: Maxi-Cosi, Klippan, BeSafe, Britax, Graco sekä Emma. Nopeat toimitukset! Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

 

Ladataan...

Ei tuotteita tässä ryhmässä.