Ladataan...

Tuotteet  

Lajittele tuotteita
Kategoriat
Järjestys
Hinta
Merkit
Koot
Värit
Turvaistuimet ja -kaukalot
Turvaistuimet ja -kaukalot

Turvaistuimet ja -kaukalot

Laadukas turvaistuin on yksi tärkeimmistä lapsen tarvikkeista. Istuinta valitessa tulee huomioida kiinnitystapa: onko autossa valmiudet isofix-kiinnitykseen vai kiinnitetäänkö istuin auton turvavöillä. Istuinkohtaisesta automalliluettelosta selviää, soveltuuko istuin kyseiseen automalliin. Suosittelemme sovittamaan istuinta autoon. Kaikki valikoimamme istuimet on hyväksytty asianmukaisilla eurooppalaisilla turvallisuusstandardeilla. 

Lapselle turvallisin paikka matkustaa on auton takapenkki. Turvakaukalossa vauva matkustaa aina selkä menosuuntaan, selkä menosuuntaan matkustusta suositellaan vähintään kolmevuotiaaksi asti. Suositus pohjautuu lapsen fysiologiaan ja liikennekulttuuriin. Alle 135 cm pitkän lapsen tulee lain mukaan matkustaa turvaistuimessa. Lapsen matkustusmukavuus lisää myös kuljettajan ja muiden matkustajien turvallisuutta ja mukavuutta. Kun lapsi viihtyy istuimessaan, saa kuljettaja keskittyä liikenteessä turvallisesti toimimiseen. 

Muistathan, että turvaistuin tulee poistaa käytöstä jos se on vahingoittunut esimerkiksi onnettomuuden tai muun iskun seurauksena, sillä istuimen ominaisuudet ovat saattaneet kärsiä. 

Istuinvalikoimamme laajenee koko ajan. Meiltä löytyvät mm. seuraavat tunnetut merkit: Maxi-Cosi, Klippan, BeSafe, Britax, Graco sekä Emma. Nopeat toimitukset! Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Ladataan...

Ei tuotteita tässä ryhmässä.