Ladataan...

Tuotteet  

Lajittele tuotteita
Kategoriat
Järjestys
Hinta
Merkit
Koot
Värit
Lastenvaunut ja rattaat
Lastenvaunut ja rattaat

Lastenvaunut ja rattaat

Turvallinen ja laadukas kulkuväline on ilo sekä kuljettajalle että matkustajalle. Vaunujen ja rattaiden toimivat ominaisuudet helpottavat liikkumista erilaisissa maastoissa sekä tarjoavat suojaisan ja miellyttävän ympäristön lapselle. 

Laadukkaat lastenvaunut ja -rattaat kestävät lapsiperheen vauhdikkaassa arjessa vuosien ajan säilyttäen ominaisuutensa. Helppohoitoiset kankaat hylkivät likaa ja kosteutta sekä tietenkin suojaavat niin auringolta kuin tuuleltakin. Tarjolla on lukuisia vaihtoehtoja, joista varmasti löytyy sopiva malli jokaiselle. Ota rohkeasti yhteyttä, autamme valitsemaan juuri teille parhaan vaihtoehdon!  

Emmaljungan koko laaja mallisto on saatavilla kauttamme. Vaunut ja rattaat noudetaan aina myymälästä valmiiksi koottuina ja luovutustarkastettuina. Samalla käydään läpi vaunujen toiminnot ja ominaisuudet. Tuotteet ovat tulossa verkkokauppaamme pian! Teemme Emmaljungan vaunuihin myös huoltoja ja korjauksia, kysythän rohkeasti lisätietoja! Vanhempienkin vaunujen huolto kannattaa, se lisää niiden toiminnallisuutta ja käyttöikää. Koko valikoima on nähtävillä osoitteessa www.emmaljunga.fi

Kauttamme on saatavilla myös muun muassa Baby Joggerin, Britaxin, Emman ja Gracon vaunut sekä rattaat. 

Ladataan...

Ei tuotteita tässä ryhmässä.